Εύβοια Φωτιά / Φωτιά στην Εύβοια: «Καιγόμαστε, μας έχουν αφήσει στο έλεος ... : Να σημειωθεί ότι η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη όπως αναφέρεται στο.

Εύβοια Φωτιά / Φωτιά στην Εύβοια: «Καιγόμαστε, μας έχουν αφήσει στο έλεος ... : Να σημειωθεί ότι η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη όπως αναφέρεται στο.. Τρεις ύποπτοι για τη φωτιά στην εύβοια. Ήδη στην περιοχή σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις τόσο από την εύβοια όσο και από γειτονικούς νομούς καθώς κρίνεται ότι η. Συνεχής ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην εύβοια και την στερεά ελλάδα. Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το βράδυ, στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι αρκετά δύσκολο καθώς.

Συγκεκριμένα η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση στα κριεζά και κοντά σε σπίτια. Αγωνία για τα δεκάδες άλογα από τους ιππικούς ομίλους. Φωτια ευβοια 14 αυγ 2019 | 20:02 φωτιά εύβοια: Η φωτιά καίει δασική έκταση και κινείται απειλητικά προς τον οικισμό δήλησο. Συνεχής ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην εύβοια και την στερεά ελλάδα.

Φωτιά Εύβοια: Προς εκκένωση Καματριάδες, Γαλατσάδες ...
Φωτιά Εύβοια: Προς εκκένωση Καματριάδες, Γαλατσάδες ... from halkida.gr
Το ένα μέτωπο καίει στο μέσα χωριό χρόνια, το άλλο στο μουρτιά και το τρίτο μέτωπο κινείται απειλητικά προς το μοναστήρι του οσίου. Τα πρώτα λεπτά του πύρινου εφιάλτη! Στο σημείο έχουν σπεύσει 11 οχήματα με 25 πυροσβέστες. Η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη ενώ η πυροσβεστική ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής για εκκένωση. Συνεχής ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην εύβοια και την στερεά ελλάδα. Μεγάλη φωτιά στην εύβοια την τρίτη 3/8/21 michael pappas/ap photos. Η εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της ελλάδας και το έκτο μεγαλύτερο της μεσογείου. Η φωτιά αυτή τη στιγμή καίει ασταμάτητα και τα μέτωπα είναι τρία.

Μαίνεται η φωτιά που καίει από το απόγευμα της τρίτης σε δασική έκταση στην εύβοια.

Ολονύκτια ήταν η μάχη των πυροσβεστών για να απομακρύνουν κάθε κίνδυνο αναζωπύρωσης ή δημιουργίας νέων μετώπων στη φωτιά στην εύβοια. Η έκταση του νησιού είναι 3.654 τ.χλμ. Η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη ενώ η πυροσβεστική ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής για εκκένωση. Ψαχνών κατέφθασε στο σημείο, ώστε να περιορίσει την φωτιά και. Μεγάλη φωτιά στην εύβοια την τρίτη 3/8/21 michael pappas/ap photos. Η φωτιά καίει δασική έκταση και κινείται απειλητικά προς τον οικισμό δήλησο. Η εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της ελλάδας και το έκτο μεγαλύτερο της μεσογείου. Συναγερμός σήμανε στην εύβοια και συγκεκριμένα στο κοντοδεσπότι, όπου ξέσπασε φωτιά. Δεύτερη φωτιά τωρα στην εύβοια. Συγκεκριμένα, η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση και κοντά σε σπίτια. Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το βράδυ, στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Μαίνεται η φωτιά που καίει από το απόγευμα της τρίτης σε δασική έκταση στην εύβοια. Αγωνία για τα δεκάδες άλογα από τους ιππικούς ομίλους.

Συνεχής ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην εύβοια και την στερεά ελλάδα. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, 14 πυροσβέστες με 6. Τρεις ύποπτοι για τη φωτιά στην εύβοια. Αγωνία για τα δεκάδες άλογα από τους ιππικούς ομίλους. Ψαχνών κατέφθασε στο σημείο, ώστε να περιορίσει την φωτιά και.

Φωτιά Εύβοια: Στο Μακρυμάλλη μεταβαίνει ο Τάκης ...
Φωτιά Εύβοια: Στο Μακρυμάλλη μεταβαίνει ο Τάκης ... from img.news.gr
Μάχη με τις φλόγες στους ραπταίους του δήμου καρύστου, στη νότια εύβοια, όπου λόγω της πυρκαγιάς εκκενώθηκε προληπτικά οικισμός. Περιορίστηκε σημαντικά η φωτια που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου κοντά στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου, στην εύβοια. Συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτα η φωτιά στους ραπταίους του δήμου καρύστου στην εύβοια. Και εκτείνεται κατά μήκος της βορειοανατολικής ηπειρωτικής στερεάς ελλάδας, από το μαλιακό κόλπο μέχρι απέναντι από την ακτή της ραφήνας. Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το βράδυ, στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Τα πρώτα λεπτά του πύρινου εφιάλτη! Μαίνεται η φωτιά που καίει από το απόγευμα της τρίτης σε δασική έκταση στην εύβοια. Συναγερμός σήμανε στην εύβοια και συγκεκριμένα στο κοντοδεσπότι, όπου ξέσπασε φωτιά.

Ήδη στην περιοχή σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις τόσο από την εύβοια όσο και από γειτονικούς νομούς καθώς κρίνεται ότι η.

Η φωτιά αυτή τη στιγμή καίει ασταμάτητα και τα μέτωπα είναι τρία. Περιορίστηκε σημαντικά η φωτια που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου κοντά στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου, στην εύβοια. Φωτιά απείλησε το εργοτάξιο της λαρκο. Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 3.30 μ.μ. Στην εύβοια θα σκάσει ο τζίτζικας το επόμενο διήμερο, ενώ στη πόλη της χαλκίδας θα φτάσει ακόμη και τους 42 βαθμούς. Και εκτείνεται κατά μήκος της βορειοανατολικής ηπειρωτικής στερεάς ελλάδας, από το μαλιακό κόλπο μέχρι απέναντι από την ακτή της ραφήνας. Δασική έκταση καίει η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στο ρεούζι στη νότια εύβοια. Η εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της ελλάδας και το έκτο μεγαλύτερο της μεσογείου. Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το βράδυ, στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Η φωτιά καίει δάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι όπως αναφέρει το protothema. Αγωνία για τα δεκάδες άλογα από τους ιππικούς ομίλους. Φωτιά σε δάσος στην εύβοια. Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια.

Η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση στα κριεζά και κοντά σε σπίτια. Ολονύκτια ήταν η μάχη των πυροσβεστών για να απομακρύνουν κάθε κίνδυνο αναζωπύρωσης ή δημιουργίας νέων μετώπων στη φωτιά στην εύβοια. Η φωτιά αυτή τη στιγμή καίει ασταμάτητα και τα μέτωπα είναι τρία. Ψαχνών κατέφθασε στο σημείο, ώστε να περιορίσει την φωτιά και. Μεγάλη η κινητοποίηση του δήμου.

Φωτιά Εύβοια: Καταρρίπτεται το άλλοθι του βασικού υπόπτου ...
Φωτιά Εύβοια: Καταρρίπτεται το άλλοθι του βασικού υπόπτου ... from voicenews.gr
Μεγάλη η κινητοποίηση του δήμου. Και εκτείνεται κατά μήκος της βορειοανατολικής ηπειρωτικής στερεάς ελλάδας, από το μαλιακό κόλπο μέχρι απέναντι από την ακτή της ραφήνας. Και αυτό γιατί στις 15:23 ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην εύβοια. Συγκεκριμένα η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση στα κριεζά και κοντά σε σπίτια. Συναγερμός σήμανε στην εύβοια και συγκεκριμένα στο κοντοδεσπότι, όπου ξέσπασε φωτιά. Η έκταση του νησιού είναι 3.654 τ.χλμ. Μεγάλη φωτιά στην εύβοια την τρίτη 3/8/21 michael pappas/ap photos. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι αρκετά δύσκολο καθώς.

Μεγάλη φωτιά στην εύβοια απειλεί σπίτια.

Σύλλογος εθελοντικών δυνάμεων δασοπροστασίας & διάσωσης. Νέος συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το μεσημέρι της κυριακής (12.08.2018). Να σημειωθεί ότι η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη όπως αναφέρεται στο. Φωτιά απείλησε το εργοτάξιο της λαρκο. Μαίνεται η φωτιά που καίει από το απόγευμα της τρίτης σε δασική έκταση στην εύβοια. Φωτιά σε δάσος στην εύβοια. Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το βράδυ, στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Συναγερμός σήμανε στην εύβοια και συγκεκριμένα στο κοντοδεσπότι, όπου ξέσπασε φωτιά. Μεγάλη φωτιά στην εύβοια την τρίτη 3/8/21 michael pappas/ap photos. Φωτια ξέσπασε πριν λίγη ώρα στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου στην εύβοια. Δεύτερη φωτιά τωρα στην εύβοια. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, 14 πυροσβέστες με 6. Τρεις ύποπτοι για τη φωτιά στην εύβοια.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama